Laura Pausini continua promovarea discului de Best Of lansat anul trecut cu o noua piesa, ‘Sino a ti’, de data aceasta o colaborare cu actrita si cantareata Thalia. Cele doua cantarete apar foarte glam intr-un clip de imagine filmat pe un fundal alb. Single-ul este compus de Laura impreuna cu Niccolo Agliardi.

laura-pausini-thalia

‘Sino a ti’ este una dintre cele trei versiuni noi ale piesei incluse pe albumul Laura Pausini 20 Grandes Exitos (Laura Pausini 20 Greatest Hits) care va fi relansat pe 23 septembrie, dupa ce a aparut initial anul trecut. Piesa, in engleza ‘Only you’, vorbeste despre dragostea cea mai pura, iar daca tinem cont ca cele doua au devenit mame de curand ne putem da seama de sursa de inspiratie.

Laura Pausini lanseaza acest single si pentru ca va fi in acest sezon jurat in varianta mexicana a concursului The Voice (La Voz), si deci va beneficia de publicitate, mai ales ca Thalia e unul dintre cele mai iubite staruri latino, si nu doar de publicul vorbitor de limba spaniola.

Se pare ca Laurei ii prind bine colaborarile, iar piesa interpretata alaturi de Thalia, una dintre cele mai iubite cantarete latino-pop, are mari sanse sa prinda la public.

MTV

Advertisements

Comments are closed.